بر اساس این گزارش، کویت در رتبه نوزدهم جهان و در بین چهار کشور بزرگ عربی در دستیابی به طلای جهان قرار دارد.
این سایت مصرف سالانه طلا در کویت را ۱۶.۱۶ متریک تن ذکر کرده است که بیشتر به دلیل محبوبیت بالای جواهرات طلا در بین مردم کویت است.
وب سایت «اینسایدر مانکی» نوشت: این رقم با بررسی سرانه آن بیشتر مشخص می شود، زیرا مصرف سرانه طلا در کشور کویت ۳.۸ گرم است که این یکی از بالاترین نرخ مصرف در جهان است.
وبسایت مذکور به نقل از شورای جهانی طلا افزود: بسیار واضح است که کویتی ها در سه سال گذشته مشتاق به دست آوردن طلا بودهاند، زیرا میانگین مصرف طلا در کویت در سال ۲۰۲۲ ۱۸.۹ متریک تن، در سال ۲۰۲۱، ۱۶.۶ متریک تن و در سال ۲۰۲۰، ۱۳ متریک تن بوده است.
کشور عربستان سعودی با مصرف ۲۲۰ متریک تن طلا در رتبه اول کشورهای عربی و چهارم جهان و امارات با میانگین مصرف ۳۹.۸ متریک تن در رتبه دوم کشورهای عربی و رتبه سیزدهم جهان و مصر در رتبه سوم کشورهای عربی و شانزدهم جهان با میانگین مصرف ۳۱.۸ متریک تن قرار دارد.
از سوی دیگر، کشورهایی که بیشترین مصرف سالانه طلا را دارند در دهه گذشته ثبات خود را نشان داده اند. بر اساس اطلاعات شورای جهانی طلا، چین و هند بزرگترین مصرف کنندگان طلا در سال ۲۰۱۰ بودند و این دو کشور در سال ۲۰۲۲ به ترتیب با مصرف ۸۲۴.۹ و ۷۷۴ متریک تن این وضعیت را حفظ کرده اند. پس از چین و هند، آمریکا، عربستان سعودی، آلمان، ترکیه و ایران به ترتیب رتبه های ۳ تا ۷ را به خود اختصاص دادند.
تقاضای جهانی طلا در سال ۲۰۲۲ به ۳۳۰۳ متریک تن رسید که نشان دهنده بهبودی پس از همه گیری کرونا برای کشورهایی است که بیشترین مصرف سالانه طلا را دارند.
در سال ۲۰۲۰، به دلیل توقف چرخه فعالیتهای اقتصادی در اکثر کشورها، کل مصرف طلا در جهان به ۲۳۰۱ متریک تن کاهش یافت که پایین ترین میزان از سال ۲۰۱۰ است.
بزرگترین خریدار طلا، بانکهای مرکزی در اقتصادهای پیشرو جهان مانند فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا)، بانک خلق چین و بانک مرکزی هند هستند. این بانکهای مرکزی به حفظ و افزایش ذخایر طلای خود ادامه میدهند، زیرا طلا را به منظور متنوع کردن ذخایر خود، مدیریت ریسکها و افزایش ثبات اقتصادی خریداری میکنند. بر اساس گزارش شورای جهانی طلا، خرید خالص بانک های مرکزی در سال ۲۰۲۲ به ۱۱۳۶ متریک تن با ارزش تخمینی ۷۰ میلیارد دلار رسید.